AdWords ekspert

  Leder du efter en AdWords ekspert, der kan få mest muligt ud af din AdWords konto? Så er du landet det rette sted!

  Jeg arbejder til dagligt med hjemmeside design og Google optimering (SEO og AdWords).
  Mine AdWords kunder har et budget lige fra 500kr om måneden til 75.000kr om måneden. Derfor har jeg både erfaring med store og små budgetter, indenfor mange forskellige brancher.

  Har du allerede en konto?
  Hvis du allerede har en AdWords konto, kan jeg som AdWords ekspert, gå ind og se om kampagnestrukturen er optimal sat op, om der er ”lavthængende frugter”, som vi hurtigt vil kunne gå ind og rette

  Jeg arbejder kontinuerligt med de fleste af mine AdWords kunder, hvor jeg løbende går ind og optimerer AdWords kampagnerne for de givne mål, der nu er sat op.

  Er du ikke begyndt med AdWords endnu?
  Drømmescenariet er selvfølgelig at jeg som AdWords ekspert kan starte en helt ny  konto op, hvor det hele er optimalt fra starten af og der ikke har været nogle inde over tidligere, som måske har lavet fejl.

  Når jeg skal starte op med en ny konto, skal vi ind og have lavet en søgeordsanalyse, planlagt strukturen på kontoen og sat AdWords kampagnerne op. Efterfølgende skal det hele optimeres og trimmes til, så du får mest muligt ud af din AdWords annoncering.

  AdWords certificeret og underviser
  Min virksomhed er AdWords certificeret, som er et blåstempling på at jeg har stor erfaring med Google AdWords.

  Udover at drive min egen virksomhed, er jeg tilknyttet International Business College som ekstern underviser, hvor jeg underviser på forskellige kurser og uddannelser i Google AdWords.

  Google AdWords ekspert

  Sitemap