Dansk CMS

Mange hjemmeside designere benytter desværre avancerede udenlandske CMS systemer, som er ulogiske og svære at benytte som almindelig PC bruger, der blot skal opdatere hjemmesidens indhold.

Jeg oplever mange virksomheders største begrundelse for hvorfor de aldrig opdaterer deres hjemmeside, er fordi det CMS de benytter er alt for svært at benytte. Og når man blot bliver irriteret over at det aldrig er til at finde ud af, ryger det altid nederst i bunken over gøremål man burde få gjort.

Når jeg laver en ny hjemmeside, benytter jeg et CMS der ikke bare er på dansk – det er sørme også fra Danmark. Derfor er det meget nemmere at benytte, da alt foregår på dansk og samtidig er brugervenligt og lavet så det er nemt at benytte.

Det kan godt være at det ikke betyder så meget for dig, hvilket sprog CMS står på, men det smarte ved at du har et CMS system fra Danmark er, at du også har en dansk support, der hurtigt kan sætte sig ind i dine spørgsmål og hjælpe dig. Du skal hverken til at skrive/snakke engelsk eller kinesisk.

Vil du vide mere om hvilket dansk CMS jeg benytter, så kontakt mig.

Sitemap