Webshop 2 design

  Jeg arbejder udelukkende med Webshop 2, når jeg designer webshops, da det efter min overbevisning, er det bedste dansk hostede webshop system. 

  I min tid som hjemmeside designer, har jeg prøvet rigtigt mange forskellige danske og udenlandske webshop systemer, men ingen af dem har været så gode at arbejde med som Webshop2.  Derfor er Webshop2 det shopsystem jeg vil anbefale dig som shopejer at benytte.

  Vil du høre mere om Webshop 2? Så kontakt mig →

  Hvem står bag

  Webshop 2 er udviklet af ScanNet A/S, som er en af danmarks førende hostingvirksomheder, der i mere end 10 år har solgt og udviklet deres eget shopsystem. For et par år siden, udviklede de Webshop2 som afløseren af det gamle shopsystem, hvor de har viderebragt de mange 1.000 shopejeres erfaringer i et dansk webshop system.

  Mange af mine konkurrenter tilbyder deres egne hjemmestrikkede shopsystemer, men da jeg ved hvor vigtigt det er for en webshop ejer, at shoppen er stabil og ikke går ned, læner jeg mig op af en stor virksomhed som ScanNet, der er eksperter i udvikling og hosting.

  Fordele ved Webshop 2

  • Alt står på dansk
  • Fri support alle ugens dage (Hverdage 07.00-23.00 og weekender 10.00-16.00)
  • Flere fuldtidsudviklere der hele tiden udvikler nye funktioner og forbedrer eksisterende
  • Professionel hosting

  Certificeret Webshop2 designpartner

  Jeg er certificeret designpartner hos ScanNet og en af de virksomheder som der har været med til at designe flest Webshop 2. Udover at lave design og implementere dem, har jeg også udviklet en lang række specielle funktioner, der gør at du kan få endnu mere ud af webshoppen.

  Webshop 2 design

   

  Eksempler på webshop design

  ScanNet webshop 2   Webshop2 design
   
  Webshop design   ScanNet shop
   
  Flot netbutik   ScanNet webshop
   
  Design af webshop   Internetbutik
   
  Shop design   Webshop2
   
    Billig webshop
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   

  Sitemap